Categorieën
Zorg

Fysiotherapie Dinteloord

In Dinteloord in Brabant vind je WillU Fysio: een fysiotherapiepraktijk met een persoonlijke benadering. Wat deze praktijk kenmerkt, is dat je hier geen nummer bent. Er wordt kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie geboden met een ultieme klantbeleving. Iedere behandeling wordt op maat samengesteld door één van de specialisten.

Fysio in Dinteloord

Het team van WillU Fysio in Dinteloord bestaat uit zes fysiotherapeuten met ieder specialisaties. Je kunt hier bijvoorbeeld terecht wanneer je last hebt van rugklachten of knieklachten, maar er wordt ook gerichte COPD fysiotherapie geboden. We hebben gemerkt dat in de huidig periode veel mensen kampen met klachten als gevolg van COVID-19. Fysiotherapeut Conny is daarom speciaal opgeleid tot corona fysiotherapeut.

Trainingsgroepen

Naast fysiotherapie kun je bij WillU Fysio ook terecht voor diverse trainingsgroepen in Dinteloord. Werk bijvoorbeeld aan kracht en uithoudingsvermogen met behulp van diverse conditie- en krachtoefeningen tijdens de bootcamp. Last van een blessure? Dan kun je met Small Group Revalidatie Training onder begeleiding van een fysio werken aan je herstel. Naast deze trainingsgroepen biedt WillU Fysio ook nog FysioFit, FysioTraining en Pilates. Op de website lees je hier meer over en kun je een proefles boeken.

Contact

Wil jij werken aan je herstel of aan je algemene fitheid onder begeleiding van een fysiotherapeut? WillU Fysio in Dinteloord ontvangt je graag. Op de website vind je allerlei informatie en kun je je aanmelden voor trainingsgroepen of een afspraak plannen. Je kunt ook contact opnemen via info@willufysio.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *