Categorieën
Ondernemen

Alles voor veiligheid onder één dak

Bij B&V partners in veiligheid bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar (bedrijfs)veiligheid. Met ons uitgebreide en unieke dienstenaanbod weet B&V partners in veiligheid als geen ander de nieuwste ontwikkelingen om te zetten in praktische diensten. Ze zijn dan ook niet voor niets één van de Nederlandse voorlopers op het gebied van veiligheid.  

Professionele trainers

BHV (herhalings)cursussen, EHBO cursussen, VCA cursussen en meer. U kunt hiervoor terecht bij B&V partners in veiligheid. Hierbij staat de kwaliteit van cursussen altijd voorop. Dit is ook terug te zien in het uitgebreide aanbod diensten. Daarnaast zijn de trainers louter professioneel en zijn voortdurend op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en wet en regelgeving op het gebied van veiligheid.

Praktijk gerichte oefenruimte

Alle benodigde kennis en vaardigheden voor in uw organisatie, dat is de basis voor het unieke en brede aanbod cursussen. En daarnaast gaat B&V partners in veiligheid verder, bij iedere cursus zorgen zij ervoor dat de dagelijkse risico’s vanuit uw dagelijkse praktijk aanbod komen. Zo kunnen ze de oefenruimte aanpassen naar uw werkomgeving, de cursus bij u op locatie geven en binnenkort zal ook de BHVR (BHV virtual reality) cursus te volgen zijn.

B&V partners in veiligheid

De visie van B&V partners in veiligheid is ‘alles voor veiligheid onder één dak’, dus bent u op zoek naar een cursus of advies op het gebied van veiligheid? Dan bent u bij daar aan het juiste adres. Door in te spelen op de bedrijfsspecifieke risico’s willen ze bijdragen aan een betere professionele bedrijfsveiligheid. Dus bekijk dan het uitgebreide aanbod van B&V partners in veiligheid.