Categorieën
Ondernemen

Je eigen merchandise shop beginnen

Ben jij op zoek naar een manier om extra geld te verdienen voor jouw sportclub, studievereniging, band of stichting? Organiseer je een festival? Ben je kunstenaar en wil je een webshop starten, maar ben je bang voor hoge vaste kosten? Via Merchandisepartner begin je eenvoudig je eigen merchandise shop.

Gratis je eigen webshop beginnen

Het aanmaken van een webshop via Merchandisepartner is gratis. Je kunt eenvoudig de producten kiezen die jij wilt gaan verkopen, je eigen logo of designs uploaden en de verkoopprijs bepalen. Dan ben je klaar om te beginnen! Ideaal voor bijvoorbeeld sportclubs, studieverenigingen, bands, festivals, scholen, kunstenaars en stichtingen.

Je kunt jouw eigen merchandise shop zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Hoodies, t-shirts, canvas tassen, mokken, pennen en slippers: alles kan! Het verkopen van je eigen merchandise was nog nooit zo makkelijk.

Geen vaste kosten

Merchandisepartner bedrukt, zodra er een bestelling van jouw klant binnen is. De kosten worden dus pas gemaakt op het moment dat het product wordt besteld in jouw shop. Zo heb je geen voorraad en geen vaste kosten. Jij bepaalt zelf de verkoopprijs van de producten in jouw merchandise shop. De opbrengst is dus ook voor jou! Heb je inspiratie of hulp nodig? Het team van Merchandisepartner helpt je graag.