Categorieën
Ondernemen

International invoice collection

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor international invoice collection, dan kunnen wij Oxebu van harte aanbevelen. Dit is een professionele partij met veel ervaring en kennis om je te ondersteunen met international debt management.

Invoice collection abroad

Het innen van onbetaalde facturen in het buitenland kan soms lastig zijn. Dit kan komen door cultuurverschillen, maar ook doordat er andere wetten gelden waar je misschien niet van op de hoogte bent. De specialisten van Oxebu hebben veel kennis van wetten in verschillende landen. Op deze manier zorgen zij ervoor dat debiteurs op correcte wijze benaderd worden. Je kunt onder andere terecht als je onbetaalde facturen hebt in de United States, Belgium, Germany en meer.

Pakketten

Bij Oxebu bieden ze diverse pakketten aan voor international invoice collection, oftewel international invoice management. Zo kun je een losse factuur uploaden voor €99 of meerdere facturen voor €65 per factuur. Daarnaast is het mogelijk om in abonnementsvorm te werken. Op deze manier is er altijd een pakket dat aansluit op jouw wensen.

Aan de slag

Ben je overtuigd en wil je in contact komen met de professionals van Oxebu? Neem dan contact met Oxebu op. Je kunt ook direct een factuur uploaden bij Oxebu.