Categorieën
Ondernemen

Autobedrijf Arnold de Rijk

Arnold de Rijk is dé vertrouwde auto dealer in Roosendaal. Een familiebedrijf dat inmiddels 22 jaar bekend staat om zijn klantvriendelijkheid. Ze hebben het persoonlijke contact met onze klanten hoog in het vaandel staan en dat gaat verder dan het heerlijke kopje koffie dat u mag verwachten. Ook het beste advies met betrekking tot aankoop en onderhoud van uw auto hoort hierbij.

Autodealer in Roosendaal

Ze mogen zichzelf dealer noemen van Fiat, Fiat bedrijfswagens en Suzuki. Hiernaast zijn ze ook SEAT en Skoda servicepartner. Ze bieden dus een heel compleet aanbod aan nieuwe auto’s. Ze zijn daarnaast ook erkend Vakgarage. Zo weet u zeker dat ze niet alleen de beste auto kunnen leveren, maar ook dat ze het onderhoud hiervoor op zeer hoog niveau uitvoeren. En dat allemaal onder 1 dak aan de Keulsveld 15 in Roosendaal.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer weten over de dienstverlening Autobedrijf Arnold de Rijk. Neem gerust contact met ze op. Het is ook mogelijk om de showroom te komen bezoeken. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies en zien u graag binnenkort terug in onze garage in de buurt van Zegge.