Categorieën
Cadeaus

Mokken Bedrukken

Wil jij mokken laten bedrukken met jouw bedrijfslogo, een foto en/of tekst? Bekijk dan eens het aanbod op Mokken Bedrukken. Bij Mokken Bedrukken kun je kiezen uit de categorieën: (foto)mok, gekleurde mok, magic mok of zelfs glazen of bidons. Je kunt gratis en eenvoudig de mokken zelf ontwerpen en personaliseren op de website.

De voordelen van Mokken Bedrukken:

  • Geen minimale afname
  • Gratis personaliseren
  • Productie in eigen huis
  • Spoedlevering mogelijk
  • All-in prijzen
  • Direct online bestellen

Zowel grote als kleine oplagen

Bij Mokken Bedrukken kun je terecht voor zowel kleine als grote oplagen. Dus of je nu een gepersonaliseerde mokken voor een aantal collega’s of werknemers wilt laten bedrukken of voor het hele bedrijf; bij Mokken Bedrukken kan het allemaal. Bij een grote oplage is het mogelijk om alle mokken te personaliseren zonder extra kosten. Daarnaast maken ze gebruik van staffelkortingen, dus hoe meer mokken je bestelt hoe meer korting je krijgt. De bedrukte mokken zijn ook leuk op beurzen en evenementen. Het bedrijf heeft de productie in eigen huis waardoor ze op korte termijn (grote) oplagen kunnen leveren.

Vaatwasser bestendige bedrukte mokken

Bij Mokken Bedrukken wordt het ontwerp in de mokken gesublimeerd in hittepersen, hierdoor wordt de print in de mok bedrukt. Doordat zij op deze manier de mok bedrukken zijn de bedrukte mokken zowel magnetron als vaatwasser bestendig. De meeste mokken zijn gemaakt van keramiek wat zorgt voor een mooie en kwalitatieve uitstraling. 

Gemakkelijk online ontwerpen en bestellen

Bij Mokken Bedrukken kies je de mok die je wilt, ontwerp je hem volledig naar wens en laat je hem eenvoudig bedrukken. Je kunt ze eenvoudig online ontwerpen en bestellen. Heb je inspiratie of hulp nodig bij het ontwerpen? Dan kun je eenvoudig contact met het team opnemen voor ondersteuning.