Categorieën
Actief

Vakantiehuis boeken

Kun jij ook niet wachten om weer te gaan reizen? Een mooie plek, die je zeker een keer bezocht moet hebben, is Tsjechië! De hoofdstad Praag wordt gezien als één van de mooiste steden in Europa. Deze “gouden” stad heeft heel veel bezienswaardigheden, van kastelen tot prachtige stadspleinen. Een vakantiehuis in Tsjechië is dus ideaal voor jouw eerstvolgende reis! Bij Bohemia Travel boek je jouw vakantiehuis eenvoudig online!

vakantiehuis tsjechie

Mooie plekken

Naast Praag kun je nog veel meer steden bezoeken in Tsjechië deze zomer. Het middeleeuwse stadje Český Krumlov is ook een echte aanrader. Bij dit stadje kun je de rivier de Moldau goed bewonderen. De stad heeft veel historische hoogtepunten, zoals mooie kastelen en de burcht van de stad. Een prachtige plek dus om deze zomer te bezoeken. Tsjechië heeft echter nog veel meer te bieden: ben jij meer een cultuurliefhebber of ontdek je het liefst de natuur? Alles kan in Tsjechië!

Wintersport in Tsjechië

Ben je toch meer een fan van wintervakanties? Ook daarvoor kun je in Tsjechië terecht! De afgelopen jaren zijn de skigebieden in Tsjechië steeds moderner geworden. Zo kun je in skigebied Klínovec zo’n 30 kilometer aan pistes vinden, die goed in conditie worden gehouden. Bij Bohemia Travel bieden ze ook in de winter een ruim aanbod van wintersport vakantiehuizen in Tsjechië.

Bohemia Travel

Ben je benieuwd geworden naar een vakantie in Tsjechië? Kijk dan zeker eens op de website van Bohemia Travel! De eigenaren van dit reisbureau hebben een passie voor Tsjechië en hebben al hun vakantiehuizen zelf bezocht. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan. Ook staan ze altijd klaar om je advies te geven voor én tijdens je vakantie.