Categorieën
Actief

Tuinbouwmechanisatie

Bij Heecon bent u aan het juiste adres voor tuinbouwmechanisatie. Tuinbouwmechanisatie is eigenlijk een ander woord voor tuinbouwmachines. Wij hebben een uitgebreid aanbod met unieke machines voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook zijn wij al jarenlang actief in de tuinbouw en helpen we vele bedrijven met onze machines en mensen om de kassen leeg te ruimen. Bij ons gaat het om snel en vakkundig te werk gaan. Het kan gaan om tomaten, aardbeien of hele andere gewassen, onze specialisten hebben hierin ruime ervaring!

Mechanisatiebedrijf in de tuinbouw

Heecon is een mechanisatiebedrijf in de tuinbouw. Het begon 25 jaar geleden met één machine en nu bestaat mechanisatie voor tuinders uit carriers, choppers, equipment, occasions en meer. Met dit uitgebreide aanbod ondersteunen wij bij verschillende taken in de kas. Wij werken ook met een vast team waardoor we u van het beste vakmanschap kunnen voorzien.

Op maat gemaakte tuinbouwmechanisatie

Naast standaard tuinbouwmachines worden er ook regelmatig bij Heecon machines op maat gemaakt. Zoals Loonbedrijf JP Van Veldhoven en Loonbedrijf Jenniskens beide een Heecon G3 op maat hebben laten maken. De Heecon G3 is speciaal ontworpen om aardbeien en andere zachte fruit planten met potgrond te kunnen ruimen.

Heecon gaat internationaal!

Ander leuk nieuws is dat we in 2021 ook actief zijn met onze mini chopper in Nieuw Zeeland. Forestburg Eggplant uit Nieuw Zeeland gaat de aubergine plant uit de kas draaien met onze machine. Heecon heeft een instructie video gemaakt voor het instellen en afstellen van de machine omdat het helaas niet mogelijk is naar de klant te reizen. Wij denken graag in oplossingen!

Loonwerk en tuinbouwmechanisatie

Naast tuinbouwmechanisatie kunnen wij u ook helpen met loonwerk. Wij hebben jarenlange ervaring in het loonwerk in combinatie met onze eigen mechanisatie. We ondersteunen u graag met beide werkzaamheden. Neem hier contact met ons op. Of bel naar +32 38 08 17 74.