Categorieën
Actief

Personal training in Roosendaal

Ben je op zoek naar Personal Training in Roosendaal? Bekijk dan eens het aanbod van DSTraining. Personal training is op dit moment erg populair, waardoor er steeds meer personal trainers komen. DSTraining onderscheidt zich op verschillende punten van andere personal trainers.

  • Personal training van DSTraining vindt plaats op de meest uitdagende locaties. Je traint dus niet alleen binnen, maar ook in de bosrijke omgeving van de studio in Roosendaal.
  • Hierdoor is er een grote afwisseling in lesaanbod. Naast sporten met een personal trainer kun je ook deelnemen aan Small Group Training en zelfstandig trainen in de gym.
  • Je kunt bij DSTraining MTB’s of foot bikes huren.
  • Je kunt 7 dagen per week en 24 uur per dag sporten bij DSTraining, dus geen excuses meer!
  • De sportschool verkoopt ook kant-en-klaar maaltijden die gezond én lekker zijn. Zo kun je direct uit je werk naar de gym!

DSTraining voor jou

DSTraining is er voor jou. De trainers doen er alles aan om jou te begeleiden met sporten op de manier die bij jou past. Kies je voor Personal Training? Dan krijg je een vaste persoonlijke trainer die met jou een trainingsschema maakt. Ook kun je kiezen voor Bootcamp Training, Small Group Training, MTB Bootcamp, Fifty Fit en Fit in 50 Days.

Over DSTraining

Dion Koens is een Personal Trainer die in 2007 DSTraining gestart is. In 2011 is Dion begonnen met Bootcamp in Roosendaal. Inmiddels is DSTraining uitgegroeid tot een professionele sportschool waar het mogelijk is om Personal Training te volgen en 7 dagen per week, 24 uur per dag te trainen. De trainers van DSTraining begeleiden, motiveren en faciliteren jou om alles uit jezelf te halen. Naast de vaste lessen organiseert DSTraining regelmatig uitdagende activiteiten die je niet wil missen.